Menu Sluiten

TTC EMMEN KIEST VOOR PLEZIER IN DE TAFELTENNISSPORT

ttcemmen

TTC Emmen een tafeltennisvereniging voor iedereen: jong en oud, fanatiek en minder fanatiek, recreatief en competitief, mannen en vrouwen, jongens en meisjes. TTC Emmen kiest voor plezier in de tafeltennissport Er is veel gelegenheid om te trainen en vrij te spelen, want we hebben een eigen tafeltennishome tot onze beschikking. Dat plezier als doel uit zich op een groot aantal gebieden en is ook de leidraad voor het bestuur in beslissingen die genomen moeten worden.

We hebben op dit moment 5 seniorenteams in de afdelingscompetitie. Naast de leden die competitie spelen, hebben we ook een grote groep recreanten die op diverse momenten in de week een balletje komen slaan. Zo kan men ook op de maandag- en donderdagmorgen een balletje slaan in het kader van Sport overdag.

TTC Emmen is een grote speelzaal met 7 tafels tot onze beschikking aan de Hechningecamp 26 in Angelslo (Emmen) Op de meeste avonden ( woensdag niet) zijn we geopend en kun je binnen lopen om een kijkje te komen nemen. Kijk in het menu Trainingen voor meer informatie over trainingstijden. Ook op zondagmiddag kan er nu gespeeld worden.

Tafeltennis is geen dure sport. De weinige dingen die nodig zijn, zijn sportkleding, sportschoenen en een batje. Natuurlijk betaal je bij een club contributie. Dit varieert van € 108 per seizoen voor een recreant jeugdlid tot € 175,50 voor een competitie spelende senior (seizoen 2019).